Чiп i Дейл
Онлайн сервiс допомоги студентам
Графік роботи - Відкрито завжди

Як налаштувати eTXT антиплагіат

blog item image
10989

Найякіснішим безкоштовним антиплагіатом із безкоштовних в Україні є антиплагіат eTXT. У нього є друга назва - Antiplagitarism.NET. Зараз я покажу вам як ми налаштовуємо його при перевірці.

  1. Потрібно завантажити і встановити програму на ПК (для скачування пишіть в комментарі- скинемо посилання в direct)
  2. Відкриваємо програму - Налаштування -
  3. Налаштовуємо вікно налаштувань і натискаємо «ОК», щоб зберегти.

  4. Користуємося програмою для перевірки роботи на антиплагіат.
  5. Якщо програма пропонує оновитися - обновляємося - це безкоштовно

Отже, після цього ми перевірили текст результатом буде звіт у вікні програми. У кого не виходить - пишіть нам ось сюди.

Виглядати він буде ось так:

Отже, якщо відсоток унікальності вас влаштовує, значить можна зробити скріншот і відправити викладачеві разом з курсовою, дипломною або іншою роботою. Але якщо вам потрібно його підвищити, то необхідно зберегти звіт у вигляді окремого текстового документа. Це можна зробити наступним шляхом:

  1. Файл - Зберегти звіт
  2. У вікні яке з'явиться потрібно вибрати місце, куди зберігати і підписати, наприклад: «Курсова звіт антиплагіат»

Після цього можна відкрити збережений звіт і підвищувати унікальність різними способами. У відкритому звіті різними кольорами буде підсвічений неунікальний текст, який і потрібно замінити в ОСНОВНОМУ файлі курсової роботи для підвищення відсотка унікальності.

В кінці документа ви зможете побачити посилання, звідки ви брали інформацію, вони і показують викладачеві джерело плагіату.

Після того, як ви закінчили редагування тексту курсової чи дипломної роботи вам необхідно закрити звіт, зберегти ОСНОВНИЙ файл, в якому ви змінювали текст і і перевірити його на антиплагіат знову 😊

17.03.21
15 хв
80139
Як оформити курсову роботу

Якщо ви шукаєте як оформити курсову роботу, то це стаття покаже вам загальні принципи оформлення кожного пункту курсової. Стаття написана нашими авторами.

27.09.21
18 хв
61141
Як оформити список використаних джерел

У цій статті розглянуті різні стандарти оформлення літератури в Україні, які є актуальними зараз, в 2021 році. Стаття написана практикуючим автором.

07.04.21
15 хв
29925
Оформлення дипломної роботи

Якщо студент шукає інформацію, то він її обов'язково знайде, але як оформити цю інформацію? У цій статті Чіп і Дейл розкажуть як оформити дипломну роботу за допомогою текстового редактора Word.

1 2 3 4