Чiп i Дейл
Онлайн сервiс допомоги студентам
Графік роботи - Відкрито завжди

Як налаштувати eTXT антиплагіат

blog item image
10697

Найякіснішим безкоштовним антиплагіатом із безкоштовних в Україні є антиплагіат eTXT. У нього є друга назва - Antiplagitarism.NET. Зараз я покажу вам як ми налаштовуємо його при перевірці.

  1. Потрібно завантажити і встановити програму на ПК (для скачування пишіть в комментарі- скинемо посилання в direct)
  2. Відкриваємо програму - Налаштування -
  3. Налаштовуємо вікно налаштувань і натискаємо «ОК», щоб зберегти.

  4. Користуємося програмою для перевірки роботи на антиплагіат.
  5. Якщо програма пропонує оновитися - обновляємося - це безкоштовно

Отже, після цього ми перевірили текст результатом буде звіт у вікні програми. У кого не виходить - пишіть нам ось сюди.

Виглядати він буде ось так:

Отже, якщо відсоток унікальності вас влаштовує, значить можна зробити скріншот і відправити викладачеві разом з курсовою, дипломною або іншою роботою. Але якщо вам потрібно його підвищити, то необхідно зберегти звіт у вигляді окремого текстового документа. Це можна зробити наступним шляхом:

  1. Файл - Зберегти звіт
  2. У вікні яке з'явиться потрібно вибрати місце, куди зберігати і підписати, наприклад: «Курсова звіт антиплагіат»

Після цього можна відкрити збережений звіт і підвищувати унікальність різними способами. У відкритому звіті різними кольорами буде підсвічений неунікальний текст, який і потрібно замінити в ОСНОВНОМУ файлі курсової роботи для підвищення відсотка унікальності.

В кінці документа ви зможете побачити посилання, звідки ви брали інформацію, вони і показують викладачеві джерело плагіату.

Після того, як ви закінчили редагування тексту курсової чи дипломної роботи вам необхідно закрити звіт, зберегти ОСНОВНИЙ файл, в якому ви змінювали текст і і перевірити його на антиплагіат знову 😊

15.03.21
7 хв
14733
Як писати есе з англійської мови

Есе англійською важко написати без підготовки. Ми вже це чудово знаємо! У цій статті ви дізнаєтеся як це можна зробити максимально якісно.

02.10.21
9 хв
11367
Додатки в дипломній роботі

Додатки до дипломної це теж окреме мистецтво, особливо їх оформлення. Дізнайтеся як прикрасити свою роботу з їх допомогою.

17.09.21
8 хв
10697
Як налаштувати eTXT антиплагіат

Якщо ви студент або автор студентських робіт, який хоче розібратися, як правильно перевіряти курсову, дипломну або будь-яку інші наукові роботи, то ви потрапили в пункт призначення, який створений спеціально для вас.

1 2 3 4