Чiп i Дейл
Онлайн сервiс допомоги студентам
Графік роботи - Відкрито завжди

Як налаштувати eTXT антиплагіат

blog item image
10692

Найякіснішим безкоштовним антиплагіатом із безкоштовних в Україні є антиплагіат eTXT. У нього є друга назва - Antiplagitarism.NET. Зараз я покажу вам як ми налаштовуємо його при перевірці.

  1. Потрібно завантажити і встановити програму на ПК (для скачування пишіть в комментарі- скинемо посилання в direct)
  2. Відкриваємо програму - Налаштування -
  3. Налаштовуємо вікно налаштувань і натискаємо «ОК», щоб зберегти.

  4. Користуємося програмою для перевірки роботи на антиплагіат.
  5. Якщо програма пропонує оновитися - обновляємося - це безкоштовно

Отже, після цього ми перевірили текст результатом буде звіт у вікні програми. У кого не виходить - пишіть нам ось сюди.

Виглядати він буде ось так:

Отже, якщо відсоток унікальності вас влаштовує, значить можна зробити скріншот і відправити викладачеві разом з курсовою, дипломною або іншою роботою. Але якщо вам потрібно його підвищити, то необхідно зберегти звіт у вигляді окремого текстового документа. Це можна зробити наступним шляхом:

  1. Файл - Зберегти звіт
  2. У вікні яке з'явиться потрібно вибрати місце, куди зберігати і підписати, наприклад: «Курсова звіт антиплагіат»

Після цього можна відкрити збережений звіт і підвищувати унікальність різними способами. У відкритому звіті різними кольорами буде підсвічений неунікальний текст, який і потрібно замінити в ОСНОВНОМУ файлі курсової роботи для підвищення відсотка унікальності.

В кінці документа ви зможете побачити посилання, звідки ви брали інформацію, вони і показують викладачеві джерело плагіату.

Після того, як ви закінчили редагування тексту курсової чи дипломної роботи вам необхідно закрити звіт, зберегти ОСНОВНИЙ файл, в якому ви змінювали текст і і перевірити його на антиплагіат знову 😊

14.09.21
15 хв
10539
Як писати дипломну роботу

Написати дипломну роботу складно, а це значить вам варто дізнатися в чому полягає ця складність. Статтю написано автором дипломних робіт, тому рекомендуємо до прочитання негайно!

28.09.21
7 хв
7102
Методи дослідження дипломної роботи

Тут зібрані усі відомі нам методи дослідження для вашої роботи. Вибирайте які підходять вам і прискорюйте процес написання дипломної.

18.09.21
12 хв
7053
Як скласти план дипломної роботи

Розглянемо важливий момент написання дипломної роботи – початок. Покажемо вам як зробити якісний старт написання дипломноної, що допоможе заощадити купу часу і нервів.

1 2 3 4